Våra tjänster

Behöver du hjälp med att bära tunga möbler eller flyttlådor? Vid hanteringen av en dödsbo kan vår professionella bärhjälp erbjuda en smidig och pålitlig lösning. Vi tar hand om allt från tunga lyft till säker transport, vilket underlättar processen för dig och dina nära.

Läs mer

Behöver du hjälp med att få bort överblivet skräp eller annat material från en dödsbostad? Vår professionella bortforslingstjänst erbjuder en smidig lösning, från borttagning till korrekt avyttring, vilket underlättar processen för dig och dina nära

Läs mer

Behöver du hjälp med att få bort gamla möbler från en dödsbostad? Vår professionella bortforslingstjänst erbjuder en smidig lösning, från transport till återvinning eller donation, vilket underlättar processen för dig och dina nära.

Läs mer

Behöver du hjälp med att få bort gamla vitvaror från en dödsbostad? Vår professionella bortforslingstjänst erbjuder en smidig lösning, från avmontering till säker bortskaffning, vilket underlättar processen för dig och dina nära.

Läs mer

Behöver du hjälp med att städa upp och organisera en dödsbostad? Vår professionella dödsbostädningstjänst erbjuder en smidig och respektfull lösning, från rensning till grundlig städning, vilket underlättar processen för dig och dina nära.

Läs mer

Behöver du tillfällig förvaring för dina ägodelar under en flytt eller renovering? Vår professionella magasineringstjänst erbjuder säker och flexibel förvaring, vilket underlättar för dig att hantera dina tillhörigheter.

Läs mer

Behöver du hjälp med att tömma ett hus inför en försäljning eller av andra skäl? Vår professionella tömningstjänst för hus erbjuder en smidig lösning, från borttagning av föremål till rengöring av fastigheten, vilket underlättar processen för dig och dina nära.

Läs mer

Behöver du hjälp med att tömma en lägenhet inför en flytt eller av andra skäl? Vår professionella tömningstjänst för lägenheter erbjuder en smidig lösning, från sortering av ägodelar till noggrann städning av utrymmet, vilket underlättar processen för dig och dina nära.

Läs mer

Katja Avatar

Kontakta oss

Ni kan nå oss på telefon eller via mail. Ni är varmt välkomna att kontakta oss för en kostnadsfri offert för din flytt eller städning.

Ring till oss

0765260659

För akutflytt ring

0765260659