Dödsbostädning i Danderyd

med Pick Pack Flytt

Att hantera städning efter ett dödsfall kan vara både känslomässigt och praktiskt utmanande. På Pick Pack Flytt erbjuder vi professionell och respektfull hjälp med dödsbostädning i Danderyd, vilket underlättar för dig i denna svåra tid. Vi ser till att hela processen sker smidigt och effektivt, med fokus på att möta dina specifika behov.

+46765260659
info@pickpackflytt.se
Våra tjänster

Begär en gratis uppskattning

Snabboffert (Tjänst)

Våra Tjänster

Omfattande Städning

En dödsbostädning kräver noggrannhet och omsorg. Vi erbjuder en fullständig städtjänst som inkluderar:

Rengöring av golv

Dammsugning och våttorkning av alla golvytor för att säkerställa ett rent och fräscht hem.

Rengöring av lister och ytor

Avtorkning och rengöring av golvlister, kontakter, dörrar, dörrkarmar, fönsterbrädor och element. Vi dammar även väggar och tak och tar bort fläckar där det är möjligt..

Rengöring av kök

Kökets alla delar rengörs noggrant, inklusive kyl, frys, spis, ugn och diskmaskin. Vi rengör även skåp, lådor och bänkar in- och utvändigt​.

Rengöring av badrum

All sanitet rengörs grundligt, inklusive under badkar, kakelväggar, tvättmaskin och torktumlare. Golvbrunnar och ventiler rengörs också​.

Bortforsling och Hantering av Bohag

Vi erbjuder bortforsling av möbler och andra tillhörigheter som inte längre behövs. Vår tjänst inkluderar:

Sortering och avyttring

Vi sorterar alla föremål och avgör vad som kan återvinnas, doneras eller kastas. På så sätt säkerställer vi en hållbar hantering av bohaget.

Transport

Vi transporterar bort allt överflödigt bohag till återvinningscentraler eller välgörenhetsorganisationer, beroende på vad som är mest lämpligt.

Ring till oss

0765260659

E-postadress

info@pickpackflytt.se

Anpassade Tjänster

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar dina behov. Vår flexibilitet innebär att vi kan anpassa våra tjänster efter dina specifika krav och önskemål. Om du behöver juridisk rådgivning eller praktisk vägledning, kan vi också erbjuda detta som en del av vår helhetslösning.

Kostnadsfria Platsbesök och Offert

Vi erbjuder kostnadsfria platsbesök där vi tillsammans kan gå igenom vad som behöver göras. Detta ger dig möjlighet att få en klar bild av processen och vad som ingår i våra tjänster utan att förplikta dig ekonomiskt på förhand.

Varför Välja Pick Pack Flytt?

Erfarenhet och Professionalism: Med många års erfarenhet av dödsbostädning garanterar vi att alla uppdrag utförs med största respekt och noggrannhet. Vår personal är utbildad och har stor erfarenhet av att hantera känsliga situationer.
Helhetslösning: Vi erbjuder en komplett lösning som inkluderar både städning och bortforsling, vilket gör processen enkel och bekymmersfri för dig. Du behöver bara fokusera på de känslomässiga aspekterna medan vi tar hand om det praktiska.
Miljöansvar: Vi prioriterar miljön och ser till att allt avfall hanteras på ett hållbart sätt. Vi samarbetar med lokala återvinningscentraler och välgörenhetsorganisationer för att minimera miljöpåverkan.
Katja Avatar

Kontakta oss

För att få en kostnadsfri offert eller mer information om våra tjänster, tveka inte att kontakta oss. Vår dedikerade personal finns här för att hjälpa dig genom hela processen.

Ring till oss

0765260659

För akutflytt ring

0765260659