Dödsbotömning i Huddinge

med Pick Pack Flytt

Att hantera ett dödsbo kan vara både känslomässigt påfrestande och praktiskt utmanande. På Pick Pack Flytt erbjuder vi professionell hjälp med dödsbotömning i Huddinge för att avlasta dig under denna svåra tid. Vårt mål är att säkerställa att hela processen sker smidigt och med största respekt för alla inblandade.

+46765260659
info@pickpackflytt.se
Våra tjänster

Begär en gratis uppskattning

Snabboffert (Tjänst)

Våra Tjänster

Tömning av Dödsbo

Vi erbjuder omfattande tjänster för tömning av dödsbo där vi noggrant sorterar och avlägsnar alla ägodelar från bostaden. Vår tjänst inkluderar:

Hel eller delvis tömning: Vi anpassar oss efter dina behov, oavsett om du behöver hjälp med hela bostaden eller bara vissa delar.
Miljömedveten bortforsling: Vi samarbetar med hjälporganisationer för att donera användbara föremål och ser till att resten återvinns på ett miljövänligt sätt​.
Packning och transport: Våra erfarna medarbetare tar hand om all packning och transport, inklusive hantering av tunga och skrymmande möbler​.

Värdering och Uppköp

Vi erbjuder professionell värdering av dödsboets lösöre. Våra experter ger dig en rättvis värdering och vi kan köpa upp föremål som har ett marknadsvärde. Detta gör processen enklare och du får betalt för det som kan säljas vidare. Vi säkerställer rättvisa försäljningspriser genom vårt nätverk av återförsäljningskanaler och samarbetspartners.

Magasinering

Behöver du mer tid att besluta om vad som ska göras med bohaget? Vi erbjuder säker magasinering av hela eller delar av dödsboet. Detta ger dig möjligheten att i lugn och ro fatta beslut utan tidspress. Våra magasineringstjänster är flexibla och anpassas efter dina behov, vilket gör att du kan känna dig trygg med att dina ägodelar förvaras säkert​.

Städning av Dödsbo

När bostaden är tömd tar vi hand om den grundliga städningen som krävs. Oavsett om bostaden ska säljas, hyras ut eller återlämnas till hyresvärden ser vi till att alla ytor är i perfekt skick. Vi erbjuder även sanering vid behov. Våra städtjänster är omfattande och inkluderar allt från vanlig städning till mer specialiserade behov som sanering och djuprengöring.

Ring till oss

0765260659

E-postadress

info@pickpackflytt.se

Viktiga Aspekter av Dödsbohantering

Ekonomiska Förutsättningar

Kostnaderna för att hantera ett dödsbo täcks vanligtvis av dödsboets egna tillgångar. Vid begränsade ekonomiska resurser kan det vara möjligt att ansöka om ekonomisk hjälp från kommunen. Det är viktigt att notera att dödsboet måste vara orört fram till att bouppteckningen är gjord​.

RUT-avdrag

När det gäller dödsbon kan RUT-avdraget endast nyttjas för tjänster som beställts innan dödsfallet. Efterlevande kan inte använda RUT-avdraget för tjänster som utförs efter dödsfallet. Detta är en viktig aspekt att ha i åtanke när man planerar för städning och andra tjänster relaterade till dödsboet​.

Varför Välja Pick Pack Flytt?

Erfarenhet och Professionalism: Med många års erfarenhet av dödsbohantering garanterar vi att alla uppdrag utförs med största respekt och noggrannhet. Vi ser varje uppdrag som unikt och anpassar våra tjänster efter dina specifika behov.
Helhetslösning: Vi erbjuder en komplett lösning från värdering och tömning till städning och magasinering, vilket gör hela processen enkel och bekymmersfri för dig. Vårt mål är att avlasta dig så mycket som möjligt i denna svåra tid.
Miljöansvar: Vi prioriterar miljön och ser till att allt avfall hanteras på ett hållbart sätt. Vår hantering följer strikta miljöstandarder och certifieringar, vilket innebär att du kan känna dig trygg med att vi tar ansvar för både miljön och dina behov​.
Katja Avatar

Kontakta oss

För att få en kostnadsfri offert eller mer information om våra tjänster, tveka inte att kontakta oss. Vår dedikerade personal finns här för att hjälpa dig genom hela processen.

Ring till oss

0765260659

Genom att välja Pick Pack Flytt får du en pålitlig och respektfull partner som hjälper dig med alla aspekter av dödsbohanteringen. Låt oss ta hand om det praktiska, så att du kan fokusera på det som är viktigast.

För akutflytt ring

0765260659