Bortforsling

Välkommen till Pick Pack Flytt, din pålitliga partner för bortforsling av oönskat skräp och avfall. Vi är här för att hjälpa dig att återta ditt utrymme på ett ansvarsfullt och effektivt sätt.

+46765260659
info@pickpackflytt.se
Våra tjänster

Begär en gratis uppskattning

Snabboffert (Tjänst)

Våra Tjänster

1. Bortforsling av Möbler och Grovsopor

Vi hjälper dig att forsla bort allt från enstaka möbler till större mängder grovsopor. Vi tar hand om möbler, elektronik, vitvaror, byggavfall och annat skräp som du vill bli av med. Vårt team ser till att allt återvinns eller avyttras på ett miljövänligt sätt, ofta i samarbete med lokala välgörenhetsorganisationer.

2. Tömning av Dödsbo

Att tömma ett dödsbo kan vara en känslomässigt tung och praktiskt krävande uppgift. Vi erbjuder en helhetslösning där vi tar hand om både tömning och bortforsling av dödsboet. Detta inkluderar sortering, packning, transport och återvinning av föremål. Vi ser till att det som kan återanvändas skänks till välgörenhet och att resterande avfall hanteras på ett miljövänligt sätt​.

3. Regelbunden Skräphämtning

För bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner erbjuder vi även regelbunden skräphämtning. Vi kan hjälpa till att hålla grovsoprummen rena och hantera återvinning och bortforsling av skräp regelbundet.

4. Miljövänlig Bortforsling

Vi är stolta över vårt miljöansvar och arbetar för att minimera vår miljöpåverkan genom noggrann sortering och återvinning av allt avfall. Vi följer alla gällande miljöregler och säkerställer att ditt avfall hanteras på ett hållbart sätt​.

5. Packning och Transport

Vi erbjuder också tjänster för packning och transport av föremål. Om du behöver hjälp med att packa ner och transportera dina saker till en ny plats, kan vi sköta hela processen åt dig. Vi tillhandahåller allt nödvändigt förpackningsmaterial och ser till att dina föremål transporteras säkert.

Ring till oss

0765260659

E-postadress

info@pickpackflytt.se

Bortforsling - Dödsbotömning.se

Varför Välja Oss?

Erfarenhet och Kompetens

Med många års erfarenhet i branschen kan du vara säker på att vi hanterar allt med hög professionalism och omsorg. Vårt team är utbildat och certifierat för att garantera att alla tjänster utförs enligt högsta standard.

Miljöansvar

Vi är engagerade i att skydda miljön och ser till att allt avfall hanteras på ett hållbart sätt. Genom att samarbeta med återvinningscentraler och välgörenhetsorganisationer minimerar vi mängden avfall som går till deponi​.

Kundfokus och Flexibilitet

Vår främsta prioritet är att du som kund känner dig nöjd och avlastad. Vi erbjuder personlig service och skräddarsydda lösningar för att möta dina specifika behov. Vårt team är tillgängligt alla dagar i veckan för att säkerställa att du får den hjälp du behöver, när du behöver den.

Transparens och Prisgaranti

Vi erbjuder transparenta priser och detaljerade offerter så att du alltid vet vad du kan förvänta dig. Vi jämför priser från flera leverantörer för att garantera att du får den bästa dealen. Vårt mål är att du ska känna dig trygg och säker med valet av oss som din partner för bortforsling.

Katja Avatar

Kontakta oss

För att få en kostnadsfri offert eller om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig och göra din bortforsling så smidig och stressfri som möjligt.

Ring till oss

0765260659

Vi förstår att bortforsling kan vara en utmanande uppgift, och vi är här för att göra processen så enkel och miljövänlig som möjligt för dig.

För akutflytt ring

0765260659